Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri aloitti vuonna 2011 Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan, jonka tavoitteena on edistää maahanmuuttajaäitien kotoutumista ja kielenoppimista. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa etsitään suomea puhuvia naisia ystäviksi maahan muuttaneille äideille.


Ystäväksi maahanmuuttajaäidille  - Hae ystävää

Haluatko tutustua suomalaiseen naiseen?
Haluatko viettää aikaa ja puhua suomea hänen kanssaan?

MLL:n Uudenmaan piirin Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan kautta voit tutustua suomea puhuvaan naiseen. Hänen kanssaan voit opetella suomen kieltä ja pääsette tutustumaan toistenne kulttuureihin. Voitte yhdessä käydä esimerkiksi kaupassa, kävelyllä tai puistossa. Lapset saa ottaa mukaan toimintaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen
http://uudenmaanpiiri.mll.fi/vapaaehtoisille/ystavaksi-maahanmuuttajaaidille/

 

Tule ystäväksi maahan muuttaneelle naiselle

Oletko kiinnostunut muista kulttuureista ja ihmisistä?

Tulemalla mukaan Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan tuet maahan muuttaneen naisen suomen kielen oppimista ja kotoutumista samalla, kun tutustut uuteen ihmiseen. Käytännössä naiset päättävät yhdessä kuinka usein he tapaavat ja mitä haluavat tehdä tavatessaan.

Tähän vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa omat lapset mukaan, sillä tarkoituksena on tavata maahanmuuttajaäitiä arkisissa ympyröissä kuten leikkipuistossa, yhteisellä kävelylenkillä tai kauppareissulla tai vaikka jommankumman kotona.

Suomenkielistä ystävää kaipaavat maahan muuttaneet naiset ovat tavallisia naisia, jotka haluavat oppia suomea ja tutustua uuteen ihmiseen. Vapaaehtoisilta ei vaadita mitään erityistaitoja, vaan avoin mieli ja kiinnostus tutustua uuteen ihmiseen riittää. Vapaaehtoisille pidetään lyhyt perehdytyskoulutus toiminnasta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutukseen

http://uudenmaanpiiri.mll.fi/koulutukset/ystavaksi-maahanmuuttajaaidille/