Kesäkerho

MLL Konala järjestää kesäkerhon 1. - 18.6.2020

Kerhoon otetaan 26 1.–6.-luokkalaista lasta ilmoittautumisjärjestyksessä Konalasta ja lähialueilta. Kerho toimii Konalan ala-asteen tiloissa (Hilatie 1). Kerho on on auki maanantaista perjantaihin klo 8.30-16.00. Lapsille tarjotaan kerhossa lounas ja välipala.

Kerhossa lapset saavat leikkiä joko sisällä tai ulkona. Sisällä voi esim. askarrella tai pelata lautapelejä. Ulkoilemme lähipuistoissa esim. Painiityssä ja Vähätuvassa. Kerhon erikoisohjelmaan kuuluu esim. leivonta, uiminen, kesäolympialaiset sekä pidemmät päiväretket. Viikkokohtainen kerho-ohjelma löytyy täältä 7.5. mennessä.

Ohjaajina toimivat Anu Konttila ja Tommy Mikkonen.

Kesäkerhoon ilmoittautuminen tehdään verkkokaupassamme
ostamalla joko yksittäisiä kerhoviikkoja tai koko kolmen viikon kerhojakso.
Ilmoittautuminen kesäkerhoon päättyy 22.5.2020.

Lisätietoja kesäkerhovastaavalta Outi Pietarinen 044 321 2140, tai puheenjohtajalta Anne Kallio 050 414 3633. Kesäkerhoon on jo ilmoittautunut tarpeellinen määrä lapsia, eli kerho tulee toteutumaan kaikki kolme viikkoa!

Kesäkerhon hinnat

jäsen  alekoodiei-jäsen
yksi viikko

83 eJASEN25   108 e
kolme viikkoa
(koko aika)
  180 eJASEN45  225 e

Jäsenhinta edellyttää voimassa olevaa MLL Konalan aikuisjäsenyyttä.

Kerho-osallistumisen voi perua -50% hinnalla 14.5. jälkeen ilmoituksella, ja koko veloitus peritään 22.5. jälkeen peruutuksesta ilmoittavilta.

P.S. Liittymällä MLL Konalan jäseneksi saat edut käyttöösi heti!

Valokuvamuistoja kesäkerhosta löydät kuvagalleriastamme.