Kerhoehdot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Konalan paikallisyhdistys ry:n kerhoehdot 1.8.2020 alkaen.

 

Kerhoehdot pätevät kaikkiin yhdistyksen järjestämiin kerhoihin ja kursseihin pois lukien koululaisten iltapäiväkerho, jonka toimintaa rahoittaa ja valvoo Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala (Kasko).

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin ilmoittaudutaan verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksut

Kerho maksetaan verkkomaksuna tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.
Yhdistys ei lähetä kerholaskuja.

Jäsenalennukset

MLL Konalan paikallisyhdistyksen jäsenille voidaan myöntää alennuksia kerhojen osallistumismaksuista.
Jäsenalennuksen saaminen edellyttää voimassa olevaa MLL Konalan paikallisyhdistyksen aikuisjäsenyyttä päivänä, jolloin kerhoon ilmoittaudutaan. Jäsenalennusta käyttäneiden jäsenyys tarkistetaan aina, ja kerhoon osallistuminen on mahdollista, kun koko osallistumismaksu on maksettu.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen jälkeen kerhopaikkaa ei voi enää perua. Sairauden tai muun vastaavan esteen takia voimme palauttaa käyttämättä jääneiden kerhokertojen osuuden osallistumismaksusta lääkärintodistusta vastaan.

Kerhon peruminen yhdistyksen toimesta

Yhdistys voi perua kerhon, mikäli kerhoon ei ole tarpeeksi osallistujia tai kerholle ei löydy sopivaa tilaa tai ohjaajaa. Kerhon perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Kerhon peruuntuessa asiakkaalle palautetaan hänen suorittamansa osallistumismaksu. 

Yksittäisen kerhokerran peruuntuminen

Yksittäisiä kerhokertoja saatetaan joutua perumaan esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Yksittäisen kerhokerran peruuntumisista tiedotetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä. Korvaava kerhokerta voidaan järjestetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana, tai korvaavan kerhokerran sijasta voidaan järjestää muuta korvaavaa kerhotoimintaa.

Asiakkaan poissaolo kerhosta

Asiakkaan yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli asiakas on sairauden vuoksi estynyt osallistumasta kerhoon vähintään neljän viikon ajan, yhdistys voi lääkärintodistuksen saatuaan palauttaa asiakkaalle osallistumismaksusta sairauslomaa vastaavan summan. Yhdistys hyvittää sairausajan poissaoloja vain lääkärintodistusta vastaan todistukseen merkityltä ajalta.

Yleistä

Yhdistys pidättää oikeuden väliaikaisiin tai pysyviin ohjaajamuutoksiin.

Harrastekerhoihin osallistuvat lapset on vakuutettu kerhojen aikana vakuutusyhtiö LähiTapiolassa.

Harrastekerhoihin osallistuvien aikuisten (yli 20-vuotiaat) tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.