Tule vapaaehtoiseksi

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi MLL:n Konalan paikallisyhdistyksen toimintaan.

Valitse lomakkeesta sinua kiinnostavat vapaaehtoistyön tavat ja jätä yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Monia mahdollisuuksia vapaaehtoisille

MLL:ssa on mahdollista tehdä monenlaista vapaaehtoistyötä.

MLL:lla on 553 paikallisyhdistystä, joilla on 88 780 jäsentä (2015). Yhdistyksissä toimii yli 8 000 aktiivista vapaaehtoista, jotka tekevät vuosittain yli 200 000 tuntia vapaaehtoistyötä järjestämällä mm. kerhoja ja ylläpitämällä perhekahviloita.

Heidän lisäkseen MLL:ssa toimii 12 000 tukioppilasta, jotka edistävät kouluissaan hyvää kouluhenkeä sekä 316 päivystäjää, jotka vastaavat auttavissa puhelimissa vuosittain yli 30 000 puheluun ja nettikirjeeseen.

Yhteensä kaikki MLL:n vapaaehtoiset tekevät yli miljoona tuntia vapaaehtoistyötä vuodessa.

Ilmoittaudu mukaan!