Tule vapaaehtoiseksi

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi MLL:n Konalan paikallisyhdistyksen toimintaan.

Valitse lomakkeesta sinua kiinnostavat vapaaehtoistyön tavat ja jätä yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Monia mahdollisuuksia vapaaehtoisille

MLL:ssa on mahdollista tehdä monenlaista vapaaehtoistyötä.

MLL:lla on 556 paikallisyhdistystä, joilla on 86 849 jäsentä (2016). Yhdistyksissä toimii yli 13 000 aktiivista vapaaehtoista, jotka tekevät vuosittain noin 400 000 tuntia vapaaehtoistyötä järjestämällä mm. kerhoja ja ylläpitämällä perhekahviloita.

Heidän lisäkseen MLL:ssa toimii 11 000 tukioppilasta, jotka edistävät kouluissaan hyvää kouluhenkeä.
Vuonna 2016 vapaaehtoiset päivystäjät vastasivat yhteensä yli 27 000 yhteydenottoon auttavissa puhelimissa ja netissä.

Yhteensä kaikki MLL:n vapaaehtoiset tekevät yli miljoona tuntia vapaaehtoistyötä vuodessa.

Ilmoittaudu mukaan!