Kannatustuotteet

Tue MLL Konalan toimintaa ostamalla Pippa M. tuotteita

 

Keräämme varoja myymällä kotimaisia Pippa M. tuottaita. Niitä voi tilata MLL Konalan kautta 30.9.2021 asti. Tilaamalla tuet MLL Konalan toimintaa. Myynnillä kerättyjä varoja käytetään varmistamaan, että alueella voidaan järjestää edullisia ja laadukkaita kerhoja sekä muuta toimintaa lapsille ja lapsiperheille.
 
Tilata voi kahdella tapaa:
1. Mene osoitteeseen https://pippam.fi ja valitse tuotteet. Lähetä tilauksesi osoitteeseen konalan.yhdistys@mll.fi ja maksa tilauksesi ohjeiden mukaan. Vain maksetut tilaukset lähetetään eteenpäin. Toimitamme tilaukset viikoilla 40-41. Tuotto MLL Konalan hyväksi 30% tilauksen arvosta.


2. Tee tilauksesi suoraan https://pippam.fi verkkokaupassa, ja valitse siellä verkkokaupan tukikenttään MLL Konalan yhdistys. Pippa M lähettää tilauksesi suoraan sinulle (huom! alle 20 kpl tilauksiin tulee toimituskulut päälle). Tuotto MLL Konalan hyväksi 25% tilauksen arvosta.


MLL Konalan kautta Katja Saarion kuvittamia kortteja
 

Iki-ihania kettuaiheisia kortteja saatavilla nyt MLL Konalan kautta.

Tarjolla on kaksi erilaista pakettia, Onnittelukortit tai Joulukortit. Molemmat pakkaukset sisältää 10 kpl Katja Saarion kuvittamia kortteja. Yhden paketin hinta on 15 euroa ja ostoksesta 5 euroa jää MLL Konalan toiminnan tukemiseen

Tilaa omasi MLL Konalan verkkokaupasta.