MLL Konalan jäsenedut

Katso valtakunnalliset jäsenedut
MLL:n verkkosivuilta

MLL Konalan paikallisyhdistys tarjoaa omille aikuisjäsenilleen jäsenetuna mm. edullisemmat:

• kuviskerhomaksut
  • kirpputorin pöytämaksut
  • kesäkerhomaksut

• neljä kertaa vuodessa ilmestyvän yhdistyksen oman sähköisen jäsentiedotteen

Yhteistyökumppanimme tarjoamat jäsenedut:

(edut saa näyttämällä voimassaolevaa jäsenkorttia)

• Marskin Muksut Second hand -lastenvaate- ja tarvikeliike, Topeliuksenkatu 19, Töölö, Helsinki
    20 % alennus ostoksista
    www.marskinmuksut.fi

• Clips Ristikko Kampaamo ja parturipalvelut, Kauppakeskus Ristikko, Ajomiehentie 1, Konala, Helsinki
    10% alennus palveluista
    www.clips.fi

• Varma Tennisklubi, Ruosilankuja 12, Konala, Helsinki.
    Tenniskoululaiselle ensimmäinen valmennustunti ilmaiseksi TAI ensimmäinen tenniksen, sulkapallon tai salibandyn kenttävuoro ilmaiseksi. Kaikista kenttävuoroista 10% alennus MLL Konalan jäsenille. Voimassa 7/2020.

• Helsingin jousiammuntahalli, Hankasuontie 5, Helsinki
    MLL Konalan jäsenet kokeilukerroille hintaan 18€ (norm.25€). Kokeilukertojen aikataulun löydät sivuilta www.jousiammuntahalli.fi Muista ilmoittautua ennakkoon info@jousiammuntahalli.fi. Saat lunastusohjeet varmistusviestissä. Etu on voimassa 5/2020.