Kuvataidekerho

Kuvataidekerho kevät 2021

MLL Konalan kuvataidekerhot aloittavat torstaina 4.2.2021. Kerhot pidetään taloyhtiön kerhotilassa, Riukutie 10. Ryhmien toiminta-ajat ovat 7-12 vuotiaat klo 16-17 ja 3-6 vuotiaat klo 17.30-18.15.

Ohjaajana toimii kuvataiteilija Liisa Kuusela.

Pandemiatilanteen tuomasta epävarmuudesta johtuen kerhoilmoittautumiset sähköpostilla outi.pietarinen(at)elisanet.fi 20.1. mennessä. Kerholaskut jaetaan ensimmäisellä kerhokerralla, kun kerhon toteutuminen on varmistunut.

3–6-vuotiaat​

Kurssilla harjoitellaan kuvantekemisen perustekniikoita, kuten vesi-ja peiteväri, piirustus, kollaasi ja erilaiset sekatekniikat. Ryhmätöissä opetellaan yhteistyötaitoja. Tehtävien aiheet vaihtelevat satujen ja runojen kuvittamisesta abstrakteihin.

7–12-vuotiaat

Kurssilla syvennytään perustekniikoihin sekä opetellaan uusia tekemisen muotoja yhdistellen ja kokeillen. Muunmuassa maalaamme ja piirrämme mallia, toteutamme installaation ja tutustumme sarjakuvaan.

Kaikki kokemustaustasta riippumatta ovat tervetulleita!
Kurssikauden päättää ryhmien yhteinen näyttely.

Hinta / lukukausi 1.1.2017 alkaen:

3–6-vuotiaat

• 70 e jäseneltä (alekoodi: Jasen25)
  • 65 e jäseneltä + sisarale (alekoodi: Jasen255)
  • 95 e ei-jäseneltä (ei sisaralea)

7–12-vuotiaat

• 90 e jäseneltä (alekoodi: Jasen25)
  • 85 e jäseneltä + sisarale (alekoodi: Jasen255)
  • 115 e ei-jäseneltä (ei sisaralea)

Jäsenhinta edellyttää voimassa olevaa MLL Konalan paikallisyhdistyksen aikuisjäsenyyttä.

Sisaralennuksen (5 euroa) saa, jos perheestä osallistuu useampia lapsia kuviskerhoon.

Tiedustelut:

Kuviskerhovastaava